Nyt fra Watoto skoleprojekt

I september fik vi bekræftet, at der nu går 149 piger i de tre 5. klasser, og 151 piger i de tre anden klasser, som vi støtter. Det er da også kun, fordi der lidt efter lidt er flere om at løse opgaven, og fordi Gud hjælper os på så mange måder, at vi kan klare det.

For nogen tid siden flyttede den unge mand, som hjalp os i Bukavu med koordineringen af forældrekomiteen og skolen til hovedstaden for at begynde et nyt arbejde. Derfor måtte vi finde en ny person. Efter at have talt med forskellige kandidater, besluttede vi at give opgaven til sognesekretæren. Han og hans kone har selv en datter i 5. klasse, dvs. hans egen familie nyder godt af projektet, og nu ønsker han at være med til at hjælpe Watoto skoleprojekt, hvilket vi er meget glade for.

Her i efteråret har vi af en af foreningens medlemmer fået penge, som er øremærket til to nye mikrolån. Det er en stor velsignelse for en familie at modtage et mikrolån, for med det kan de starte en lille bod og sælge frugt eller grønt eller lignende og derved få en fast indkomst. 

Til sidst har vi den gode nyhed, at Petrea fra Sankt Knud Lavards sogn, som længe har været med til filmaftenerne i vores sogn, nu har startet en månedlig filmaften i nabosognet til fordel for Watoto skoleprojekt; vi er meget glade og taknemmelige for det og ønsker hende al mulig succes!

Glædelig advent og juletid ønskes I af Adrienne, Susanne, Ane, Svend, Arturo og Astrid