Meditation og kærlighed ved benediktinermunk Laurence Freeman

I meditationens stilhed lærer vi at give slip på vores forudfattede idéer, meninger og fordomme. På den måde kan meditation gradvist lære os at elske os selv, andre mennesker og Gud.
— Benediktinermunk Laurence Freeman

Sådan beskriver benediktinermunken Laurence Freeman, hvordan kristen meditation og kærlighed er tæt forbundet. Og du har mulighed for at høre meget mere om hans tanker og erfaringer, og meditere sammen med ham, når han besøger Danmark!

Laurence Freeman er leder af WCCM (The World Community for Christian Meditation) og har gennem mange år afholdt retræ- ter og møder omkring meditation og bøns- praksis. Han er også involveret i religionsdialog, ligesom han sammen med Dalai Lama for nogle år siden tog initiativet til det historiske møde ”Vejen til fred”.

Søndag den 17. maj i Helligåndskirken på Strøget

Kl. 10.00 -11.15 - Gudstjeneste i Helligaandskirken på Strøget

Kl. 11.15 -12.00 - Frokost i Helligaandshuset, Valkendorfsgade 23

Kl. 12.00 -15.45 - Seminar og meditation ved Laurence Freeman i Helligaandshuset . Det koster 100 kr. (inkl. frokost), og du bedes tilmelde dig ved at sende en mail til ddl@areopagos.dk senest den 10. maj 2015. Betalingen foregår på dagen.

Arrangører: Areopagos, Studenterpræsterne på Århus Universitet, Dybere liv Netværket, Nutidig Kristen Spiritualitet, Ikon, Odense Domkirke, Center for Kristen Spiritualitet, Helligaandskirken i København, Danmission, WCCM i Danmark