Valfart til Åsebakken

Søndag den 31. maj er der valfart til Åsebakken, som ud over det åndelige er en unik lejlighed til at opleve Den katolske kirke i Danmarks mangfoldighed og til at møde katolikker fra andre menigheder.

Årets program er som følger

Kl. 09.15 Valfart gennem Rude skov, som udgår fra skovbrynet på Rudersdalsvej, holte.

Kl. 10:30 Mulighed for skrifte (polsk, dansk og engelsk) ved Vor Frue Kloster.

Kl. 11:30 Bispemesse

Kl. 12:30 Frokost, hvor vores menighed traditionen tro spiser samlet. Der er aktiviteter ved DUK.

Kl. 15:00 Maria-andagt

Kl. 15:45 Afslutning

Download programmet her.

Fælles bustransport

Der bliver arrangeret fællestransport med bud fra Sankt Therese og Sankt Andreas kirke om morgenen, som gør stop ved valfartens start på Rudersdalsvej og holder ved Vor Frue Kloster. Tilmelding er påkrævet og gøres på opslaget i våbenhuset.