Corpus Christi procession 2015

I går, den 4. juni, blev Kristi Legems og Blodsfest fejret i Sankt Therese Kirke for alle menigheder i Storkøbenhavns området. Vejret, stemningen og engagementet var højt med deltagere fra mange nabomenigheder. Der var deltagelse af syv præster ud over Biskoppen, et stort antal seminarister fra Vedbæk og mange fra menighederne i bispedømmet.

corpus-christi-2015.png

Den efterfølgende procession fulgte de omkringliggende veje og stier rundt om Sankt Therese Kirke og Rygaards Skole, hvor der som noget nyt i år blev gjort holdt ved et alter senere på ruten.

Menighedsrådet takker alle som sang i koret, sørgede for musik, lavede de smukke blomsterdekorationer, stod for den efterfølgende reception, deltog i festmessen og processionen, liturgien til at gøre denne dag så festlig og succesfuld.