Ugens meddelelser, 20. september

Kollekten i dag var for Katolsk Menighedspleje. Der findes en brochure i våbenhuset, som beskriver det store arbejde de udfører.

Mandag 21. ds. kl.19.00-20.00 - Meditationsaften, Strandvejen

Onsdag 23. ds. kl.18.00-19.30 - MiniKUK, Ungdomslokalet.  

Lørdag 26. ds. kl.15.00-17.00 - Den danske afdeling for Justitia et Pax har arrangeret en åben paneldebat, med titlen: The Church of Denmark and the Other Faith Communities in Global Times - Immigration, Dialogue and Mission på Institut Sankt Joseph, Dag Hammarskjölds Allé 17. Der findes et opslag i våbenhuset samt på deres hjemmeside. 

Søndag 27. ds. kl.12.00 - Orienteringsmøde efter messen med temaet ”Kender du til menighedens mange tilbud”. Se løbesedlen.

Lørdag 3. Oktober kl.11.00 – Præstevielse for de tre diakoner: Gilberto, Mate og Davide. Nogle vil kunne huske Gilberto, som var i vores sogn en kort periode. Bemærk at præstevielsen foregår i Sankt Knud Larvard Kirke, Lyngby.

Samme dag kl.16.00 - Skt Therese Fest – se opslag i Våbenhuset og løbesedlen. Tilmelding efter messen i dag til Birgit hasløv/Lisbeth Poulsen.

Man kan i det seneste sogneblad læse om en pilgrimsrejse til Lisieux, som p. Fabrizio og Frode Lundsten har planlagt i dage fra den 21. til den 24. april næste år. Der er 40 pladser, og de første 16 pladser er allerede reserveret. Derfor hvis man ønsker at rejse med, skal man skrive enten til sognepræsten eller Frode Lundsten. Vi forventer at alle pladser er reserverede inden december.

Efter messen er der kirkekaffe/brunch i menighedslokalet. Alle er velkomne