EN KLUB FOR BØRN MELLEM 7 OG 11 ÅR.

Mini Katolsk Ungdoms Klub eller Mini-KUK startede i 1983, som en lokalklub for katolske børn mellem 7 og 11 år. En klub, hvor menighedens børn kan knytte bånd og fællesskab med andre katolske børn uden for søndagens messer.
Mini-KUK mødes hver anden onsdag fra efteråret til foråret i tidsrummet kl. 18:00 til 20:00 omkring et program, som skifter fra gang til gang. Vi starter med at spise sammen, hvor børnene får tanket op efter dagens skolegang og spurgt ind til hinandens gøren og laden siden sidste møde.

Hvert år arbejder alle på at sy et patchworktæppe, som sendes til nødstedte. Det er tradition som går tilbage til Mini-KUKs opstart.

Vi oplever, at børnene er glade for at komme og at de igennem Mini-KUK får et godt fællesskab for livet.

Se stemningsbilleder gennem tiderne.

Sæsonen starter igen efter sommerferien i september 2016. Datoer og program kommer i august. 

Yderlig information

Kontakt holdet bag Mini-KUK (e-mail), hvis du ønsker at tilmelde dit barn til Mini-KUK.


Efter fællesspisning har vi forskellige aktiviteter på programmet med leg, dans, højtlæsning, kreativt arbejde eller en snak om emner, som har med katolsk tro at gøre. Det kunne være at lave borddekorationer til menighedens forskellige sognefester, at høre om et projekt, som Caritas støtter i Afrika eller at så frø i urtepotter med sommerens kommende blomsterpragt.

Der er stor opbakning til Mini-KUK blandt menighedens familier. I 2016/17 var der 20-25 børn og 4 voksne og 7 unge fra DUK, som på skift forberedte et spændende program. Derudover bakker andre forældre op bl.a. ved at lave varm mad til fællesspisningen.